Logo Manises departamento de salud
Preguntas Frecuentes
RSC
Contacta con el Hospital

Habla con nosotros

¿Quieres que el Hospital sea tu centro?

La II Carrera benèfica per la malaltia de Crohn i la Colitis Ulcerosa


La II Carrera benèfica per la malaltia de Crohn i la Colitis Ulcerosa es celebrarà el pròxim 23 de Maig a les 19h en Algemesí. Enguany tindrà la seua eixida de la plaça Major amb un circuit urbà i cèntric.

A més, el seu promotor, Christian Ferragud, participarà el 21 de Juny en el Garmin Triatló de Barcelona, competirà en la modalitat per equips i formarà part d’un equip amb gent en la malaltia inflamatòria intestinal, EII, per a donar visibilitat.

El lema d’este grup d’esportistes és #NadaNosPara #ResEnsAtura. Ferragut serà l’únic esportista de la Comunitat Valenciana amb malaltia inflamatòria intestinal que participarà en este equip convidat per Accu (Asociació De Crohn i Colitis Ulcerosa) Catalunya. Christian Ferragut ha manifestat la seua satisfacció “perquè el problema no es fer esport i competir sinó fer-ho amb la malaltia de Crohn, que ja es un repte per a mi”.

“La II Carrera benéfica por la enfermedad de Crohn y la Colitis Ulcerosa se celebrará el próximo 23 de Mayo a las 19:00h. en Algemesí. Este año tendrá la salida en la plaza Mayor con un circuito urbano y céntrico”.


Ademas, su promotor, Crhistian Ferragud, participará el 21 de Junio en el Garmin Triatló de Barcelona, competirá en la modalidad por equipos y formará parte de un equipo con gente de la Enfermedad inflamatoria Intestinal, (EII), para dar visibilidad.

El tema de este grupo de deportistas es #NadaNosPara#. Ferragud será el único deportista de la Comunidad Valenciana con la Enfermedad Inflamatoria Intestinal que participará en este equipo convidado por Accu(Asociación de Crohn y Colitis Ulcerosa) Cataluña. Crhistian Ferragud Ha manifestado su sastifación ” porque el problema no es hacer deporte y competir, sino hacerlo con la enfermedad de Crohn, que ya es un reto para el”.¡¡NOS VEMOS ALLI!!


Fuente: ACCU-VALENCIA